Image

Beiratkozás mente

Ismerje meg a BVSC-Zugló Sportóvodát személyesen!

Honlapunkon csak egy rövid bemutatkozásra van lehetőségünk. Bár a fényképek, az itt átadott információ talán segítenek eldönteni, érdemes-e bennünket felkeresni, a legfontosabb mégis csak a személyes benyomás.

Örömmel várjuk a kedves szülőket és gyermekeikkel együtt!

Az óvodaválasztás kiemelten fontos gyermekeink életében! Hiszünk abban, hogy személyiségük legfontosabb jellemzői, biztonságérzetük, környezetükhöz való viszonyuk ebben az igen fogékony korszakban stabilizálódik. Éppen ezért elengedhetetlen a körültekintő, gyermekeink személyiségjegyeit, igényeit figyelembe vévő óvodaválasztás.

Alapelvünk, hogy gyermekeinket már ebben a korban önálló, döntésképes személyiségként kell kezelni, ezért előzetes egyeztetés után lehetőség van az óvoda megtekintésére és az óvodapedagógusokkal való találkozásra.

Óvodánk havi díja, fizetési kondíciók

A BVSC-Zugló Sportóvoda havidíjáról, a fizetési kondíciókról kérjük telefonon, vagy e-mailben érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén.

Image
01

Kapcsolatfelvétel

Az év bármely időszakában lehetőség van minket meglátogatni, előre egyeztetett időpontban. A csoportban dolgozó pedagógusok nagy szeretettel várják az érdeklődő szülőket gyermekükkel együtt!

02

Szándéknyilatkozat és felvételi adatlap kitöltése a helyszínen

Ehhez az alábbiakra van szükség: a gyermek személyes okmányai (lakcím igazoló kártya, TAJ kártya, oltási könyv), valamint a szülői okmányok (személyi igazolvány, lakcímet igazoló kártya) Nem magyar állampolgár esetén: tartózkodási engedély, EU-s egészségbiztosítási kártya
BVSC Sportóvoda

BVSC Sportóvoda
Szőnyi út 2.

info@bvscovoda.hu

+36 30 382 7230

Tervező & fejlesztő: WebsiteGuru

BVSC-Zulgó Sportóvoda